Loyalty Feedback JOB

Vil du vide mere om Loyalty Feedback? 

En målrettet feedback løsning udarbejdet og designet til at styrke samarbejdet mellem virksomheder og jobcentre.

Jobcentre har naturligt en stor kontaktflade til kommunernes virksomheder, og et tæt samarbejde er vigtigt for begge parter i udviklingen af et effektivt jobmarked. En løbende evaluering af  samarbejdet skal være med til at sikke denne positive udvikling. Loyalty Feedback JOB er udviklet til og i samarbejde med danske jobcentre med det formål at håndtere en løbende evaluering af samarbejdet mellem virksomhed og jobcenter på en sikker og effektiv måde.

Vi har fjernet det tidskrævende ved indsamling af spørgeskemaer og gør processen nem for jer ved at bygge et automatiseret evalueringsskema tilpasset den specifikke kontaktsituation, I har med jeres virksomhedspartnere. Evalueringsskemaet udsendes i individualiseret form til jeres virksomhedskontakter, så vi sikrer, I får så relevant en feedback som muligt. 

Feedback-resultaterne tilgår du via et online dashboard, så du hele tiden er opdateret med realtidsdata. Det giver dig mulighed for at reagere hurtigt, hvis der skulle opstå det, vi kalder en “early warning”. 

I Jeres online dashboard kan I løbende følge udviklingen. 

Dashboardet bruges både af ledere og medarbejdere og giver anledning til motiverende at holde fokus på på målet – gladere kunder.  

Loyalty Dashboard

Har du 2 minutter mere? Så se med i videoen herunder og bliv klogere på hvordan i kommer i gang med Loyalty Feedback Job hos jer