Loyalty Insight

Hvem er Loyalty Insight

Loyalty Insight er en konsulent- og analysevirksomhed, og vi beskæftiger os primært med – gennem indsamling af feedback – at sikre virksomheder/organisationer handlingsorienteret viden om deres kunder, hvad enten disse betegnes som gæster, borgere, klienter, patienter eller kunder. Det gør vi med henblik på hos vores kunder at øge engagementet samt styrke loyalitet og attraktivitet.

Indsamling af kundefeedback automatiseres, implementeres hurtigt og er nemt at anvende. Hensigten er at øge din og dine medarbejderes viden om måden kunderne oplever jeres service og ydelser.

En viden og indsigt du skal bruge til at udvikle jeres potentiale i forhold til at skabe stærke og tætte relationer til jeres kunder. 

I Jeres online dashboard kan I løbende følge udviklingen. Dashboardet bruges både af ledere og medarbejdere og giver anledning til motiverende at holde fokus på på målet – gladere kunder.  

Kontakt os gerne

Toldbodgade 10, 6000 Kolding

Lad os ringe dig op

For nærmere information og en en dialog om implementering af en Loyalty Feedback løsning for lige netop din organisation

Udfyld felterne i formularen til højre, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

KontaktFormular
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn